Vendepunktet

Vendepunktet - Bård Toldnes | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bård Toldnes
DIMENSJON
6,38 MB
FILNAVN
Vendepunktet.pdf
ISBN
7355187323507

BESKRIVELSE

Denne boken handler om hvordan krigen mot trafikkdøden ble utkjempet i Norge i perioden 1945 til 2000. Den drøfter også hvordan teknologien knyttet til trafikksikkerhet ble utviklet i Sverige og USA, og hvordan dette påvirket arbeidet med å redusere trafikkdøden i Norge. Den analyserer hvordan bilen, mennesket og veien hver på sin måte ble regulert, fortolket og forstått for å redusere trafikkdøden. Boken er en vitenskapelig studie av den veibaserte samferdselen i Norge. Bård Toldnes, dr.art., er dosent ved Handelshøgskolen, Nord Universitet. Han er utdannet fysiker og historiker fra NTNU og har utgitt en rekke bøker med tilknytning til norsk samferdsel.

august 1942 til 2. februar 1943.Slaget ble et avgjørende vendepunkt i krigen og blir ansett som historiens blodigste slag.

Det at jeg kom inn på medisinstudiene ble et vendepunkt i livet mitt. Punkt ved funksjon der kurven skifter mellom konkav og konveks; i dette punktet vil ... Vendepunktet er et tilbud til alle elever med skolevægring, dvs.: elever der skal indskrives på Behandlingsskolerne; elever der er tilknyttet folkeskolen, andre specialskoler og som skal tilbage på deres gamle eller en ny skole Når vi møder eleverne første gang, har de ofte siddet hjemme i mange måneder. Vendepunktet.

RELATERTE BØKER