Drama i barnehagen

Drama i barnehagen - Aud Berggraf Sæbø | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Aud Berggraf Sæbø
DIMENSJON
7,35 MB
FILNAVN
Drama i barnehagen.pdf
ISBN
7306030181459

BESKRIVELSE

Drama i barnehagen gir en solid innføring i dramafagets teori og praksis, relatert til arbeid i barnehagen og de første trinn i grunnskolen.Forfatteren presenterer dramafagets muligheter med utgangspunkt i barnets dramatiske lek, det lekende og skapende mennesket. Dramafagets ulike sjangre, metoder og teknikker kommer til konkret uttrykk i praktiske undervisningsopplegg for ulike aldersgrupper. I denne tredje utgaven inngår også nye tekster som gir inspirasjon til det praktiske dramaarbeidet i barnehagen og grunnskolens første trinn. Med fokus på dramafagets egenart og barnets utvikling, begrunner forfatteren hvorfor faget bør være sentralt i barnehage og skole og viser hvordan drama kan berike og stimulere det enkelte barns individuelle og sosiale utvikling. Boka formidler kunnskap om ulike dramatiske uttrykksformer, metoder og teknikker og gir veiledning i hvordan drama kan gi barna estetiske opplevelser og erfaringer som del av deres allsidige og helhetlige utvikling. Denne tredje utgaven er oppdatert i forhold til nye ramme- og læreplaner for barnehage og skole. Nye tekster er tatt inn og konkretisert i praktiske undervisningsopplegg, bl.a. med tanke på det flerkulturelle aspektet i barnehage og skole. Drama i Barnehagen retter seg primært mot studenter i førskolelærerutdanningen og mot lærere og førskolelærere som arbeider med barn i barnehagealder og i grunnskolens første trinn.

Denne iboende evnen tar vi i bruk i drama. Pris: Gratis for medlemmer i Drama- og teaterpedagogene, kr 450 for ikke-medlemmer (medlemsskap kr 420 kan tegnes ved påmelding) Om kursholder: Anne Karin Fotland underviser ved barnehagelærerutdanningen i dramafaget. Hennes engasjement er knyttet til dramafagets rolle og betydning for barns identitetsdanning og selvforståelse. Musikk, dans og drama er kreative, morsomme og lystbetonte arbeidsmetoder som innbyr til kreative prosesser.

Sendes innen 2-5 virkedager. Kjøp boken Drama og skapende prosesser i barnehagen (ISBN 9788232102679) hos Adlibris.com.

RELATERTE BØKER