Forbrukeratferd

Forbrukeratferd - Asle Fagerstrøm, Ragnhild Eg, Magne Johannessen, Nina Vogt | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Asle Fagerstrøm, Ragnhild Eg, Magne Johannessen, Nina Vogt
DIMENSJON
3,33 MB
FILNAVN
Forbrukeratferd.pdf
ISBN
4740896122588

BESKRIVELSE

Kunnskap om faget forbrukeratferd er avgjørende for alle bedrifter, offentlige institusjoner og organisasjoner som ønsker å lykkes med markedsføringen sin.Forbrukeratferd er basert på godt etablerte teorier innen økonomi, psykologi, sosiologi og sosialantropologi. Læreboken har en praktisk og moderne vinkling med spesielt fokus på temaer som bærekraft, samfunnsansvar, etikk og teknologisk utvikling. Boken inneholder også en rekke illustrerende eksempler fra markedsføringspraksis.Målgruppen for boken er først og fremst studenter innen økonomi og markedsføring, men den vil også være velegnet for markedsførere i praksis.

2020 . Mønstre og erfaringer fra tidligere økonomiske kriser i Norge kan fortelle mye om hvordan forbrukeratferd vil endres fremover. Studerer du MRK 3480 Forbrukeratferd ved Handelshøyskolen BI? På StuDocu vil du finne all studiemateriale, gamle eksamener og foredragsnotater for dette faget Forbrukeratferd Asle Fagerstrøm, Ragnhild Eg, Magne Johannessen, Nina Vogt.

Stoffet utdyper det du kan finne i lærebøker. Jeg har tatt utgangspunkt i læreplanen for faget i utvalg av temaer, selv om rekkefølgen vil kunne hoppe litt mellom læreplanmål. Forbrukeratferd er basert på godt etablerte teorier innen økonomi, psykologi, sosiologi og sosialantropologi.

RELATERTE BØKER