Kengubarnet på eventyr

Kengubarnet på eventyr - Cathy Hapka | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Cathy Hapka
DIMENSJON
5,59 MB
FILNAVN
Kengubarnet på eventyr.pdf
ISBN
2557565061134

BESKRIVELSE

Tigergutt og Brumm tilbyr seg å passe på Kengubarnet, og Kengubarnet kan nesten ikke vente! De skal leke hele dagen, og ikke kaste bort tiden på ubehagelige ting som å bade eller ta styrkemedisin, som Kengu tvinger Kengubarnet til å ta. Men etter en hel dag borte, innser Kengubarnet at det ikke finnes noe bedre sted å være enn hjemme hos mamma. Brumm, Nasse Nøff, Tigergutt, Tussi, og alle de andre som bor i Hundremeterskogen, venter på deg!

Nedenfor finner du noen kjennetegn som går igjen i de aller fleste eventyr. Typiske kjennetegn.

Den nye appen er en del av språkstimuleringsmateriellet «Troll i ord». Materiellet er utviklet i samarbeid med professor Margareth Sandvik, HiOA, og språkene er valgt ut av Utdanningsdirektoratet. THE ADVENTURE STARTS HERE Blog Gallery Jenterne About Contact Menu Close Menu På denne siden finner du eksempler på eventyr.

RELATERTE BØKER