Livets utvikling!

Livets utvikling! Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
3,74 MB
FILNAVN
Livets utvikling!.pdf
ISBN
5129873010458

BESKRIVELSE

Livet på jorda har blomstret og gått til grunne gjennom ulike geologiske perioder, fra den spede start i havet til et mylder av arter som har erobret vann, land og luft. Dette artsmangfoldet har fascinert oss mennesker på ulikt vis opp gjennom tidene. "Livets utvikling!" presenterer en faglig plattform til alle som ønsker å forstå de evolusjonære mekanismene og prosessene som har ført fram til dagens artsmangfold. Flere av temaene berører dessuten dagsaktuelle problemstillinger der våre valg i dag vil kunne være avgjørende for hvordan dette mangfoldet vil utvikle seg videre. Boka er skrevet av 7 eksperter innen forskjellige grener av biologien. Redaktør er Per. Gustav Thingstad. Skriftserien "Bli med ut!" er et samarbeid mellom Tapir Akademisk Forlag og NTNU Vitenskapsmuseet med formål å formidle emner knyttet til dyre- og planteliv i Midt-Norge.

Siden utgivelsen av «Artenes opprinnelse» i 1859 har ateister lagt beslag på Darwins arbeid i et forsøk på å gjøre Gud overflødig. En følge av dette er at millioner av mennesker i dag tenker at de må velge mellom evolusjon og en skaper. Livets utvikling - fra organisk kjemi til komplekse organismer Videregående skole: I dette undervisningsopplegget ser vi på hovedlinjene i livets utvikling på Jorda.

Forskningsstipendidat ved Institutt for teoretisk fysikk, Warszawa og Queen Elisabeth College, London. I etablert vitenskap er forståelsen av livets utvikling forankret i Charles Darwins evolusjonsteori. Siden utgivelsen av «Artenes opprinnelse» i 1859 har ateister lagt beslag på Darwins arbeid i et forsøk på å gjøre Gud overflødig.

RELATERTE BØKER