Petromania

Petromania - Simen Sætre | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Simen Sætre
DIMENSJON
3,69 MB
FILNAVN
Petromania.pdf
ISBN
6808425060904

BESKRIVELSE

Simen Sætre har reist verden rundt for å finne ut hva som skjer med land som får store oljeinntekter. Han finner ut at noen trekk går igjen. Landene blir rammet av en helt spesiell tilstand. I løpet av reisen blir det tydeligere og tydeligere at Norge ikke er et unntak - også vi er rammet av petromania.

Det har bygget seg opp siden 70-tallet og toppet seg før finanskrisen - men har ikke gått over. This video is unavailable. Watch Queue Queue.

Det har bygget seg opp siden 70-tallet og toppet seg før finanskrisen - men har ikke gått over. Kjøp Petromania fra Bokklubber Oljeøkonomien former samfunnet vårt, og rikdom forandrer hvordan vi tenker. Når oljeprisen og inntektene stiger, blir alle rammet av en helt særegen tilstand: petromania.

RELATERTE BØKER