Vitenskap for praksis?

Vitenskap for praksis? - Marit Kirkevold | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marit Kirkevold
DIMENSJON
7,90 MB
FILNAVN
Vitenskap for praksis?.pdf
ISBN
9933251902473

BESKRIVELSE

Boka drøfter sammenhengen mellom sykepleievitenskapelig kunnskap og sykepleiepraksis. Marit Kirkevold argumenterer for at vi må endre vår forståelse av teori-praksis-gapet fra å betrakte det som et problem som skal overvinnes, til å erkjenne at gapet er en naturlig konsekvens både av det som kjennetegner teorier og sykepleiepraksis, og av hvordan anvendelse av vitenskapelig (teoretisk) kunnskap faktisk foregår. Hensikten med boka er å bidra til økt innsikt om sammenhengen mellom vitenskapelig kunnskap og praksis i sykepleien.

Sendes innen 2-4 virkedager. Kjøp boken Vitenskap, kunnskap og praksis av Magdalene Thomassen (ISBN 9788205356092) hos Adlibris.com.

Da praksis ofte foregår på arbeidsplasser hvor det er aktivitet hele døgnet må studenten påregne praksis både kvelder, netter og helger. Vitenskap kunnskap og praksis Innføring i vitenskapsfilosofi for helse- og sosialfag 0000 GAb Vitenkunn 060101M.book Page 3 Wednesday, November 23, 2005 9:37 AM magdalene thomassen Kjøp Vitenskap for praksis? fra Bokklubber Boka drøfter sammenhengen mellom sykepleievitenskapelig kunnskap og sykepleiepraksis. Marit Kirkevold argumenterer for at vi må endre vår forståelse av teori-praksis-gapet fra å betrakte det som et problem som skal overvinnes, til å erkjenne at gapet er en naturlig konsekvens både av det som kjennetegner teorier og sykepleiepraksis, og av ... Medisinsk forskning har ført til store framskritt de siste tiårene.

RELATERTE BØKER