Astronomi på PC

Astronomi på PC - Henrik Rosenørn | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Henrik Rosenørn
DIMENSJON
9,19 MB
FILNAVN
Astronomi på PC.pdf
ISBN
6006393352304

BESKRIVELSE

Dette heftet gir en informasjon om verdensrommet, astronomien, utforsking av rommet og om mulighetene for liv andre steder i universet. Forskjellige teleskoper beskrives og du får vite hva du kan forvente å se på nattehimmelen. Hvis du heller vil studere universet foran din pc, kan du med heftet i hånden finne frem til de beste planetarieprogrammene og stjernekartene på internett.

For å ta et skjermbilde av det aktive vinduet trykker du Alt + Print Scrn For å ta et skjermbilde av et område på skjermen, velger du Windows-tast + Shift + S.Tegn det rektangulære område du vil ha bilde av, og slipp ... Slik kobler du PC-en til TV-en med Chromecast Chromecast - veien til enklere underholdning. Chromecast er en liten enhet som gjør at du enkelt kan koble til laptopen for å streame TV-program, filmer, sport, spill og mye mer til TV-en.

#4: Skru ned prosessorhastigheten. Dette er et fiffig og effektivt triks, men det er ganske ukjent. Slik tar du skjermbilde i Windows 10.

RELATERTE BØKER