Bortenfor stjernene

Bortenfor stjernene - Lori Nelson Spielman | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lori Nelson Spielman
DIMENSJON
6,24 MB
FILNAVN
Bortenfor stjernene.pdf
ISBN
1053822117745

BESKRIVELSE

Liker du Jojo Moyes? Da vil du elske Lori Nelson Spielman! En ny roman fra forfatteren av den internasjonale bestselgeren En liste for livetErika har alt: en lysende karriere som eiendomsmegler og to vakre døtre. Livet leker helt til datteren Kristen omkommer i en togulykke. Erika sliter med skyldfølelse, for det var meningen at hun skulle kjøre begge døtrene til college den dagen. I stedet prioriterte hun en viktig kunde.Så får Erika en mystisk e-post: «Finn den biten som mangler». Setningen er hentet fra en sitatbok hun i sin tid laget til hver av døtrene og som inneholder kloke ord fra hennes egen mor og bestemor. Kan det være at beskjeden kommer fra Kristen, og at hun likevel overlevde togulykken?«Etter at du har lest denne boken, virker verden vakrere og mindre trist.» Stern«En gripende bestselger.» Alles für die Frau«En trist fortelling som likevel er full av håp.» Bunte«Et alvorlig tema framstilt på en lys måte - en fortelling som gir deg mot.» Morgenpost am Sonntag«En roman som går rett til hjertet.» Das schöne Allgäu«Forfatteren skildrer mennesker vi alle kjenner og skriver om problemer som ikke er fremmede for noen av oss. Og hun skriver på en måte som berører oss dypt.» Freie PresseEiendomsmegleren Erika har alt: en lysende karriere og to vakre døtre. Livet leker helt til datteren Kristen omkommer i en togulykke. Erika sliter med skyldfølelse, for det var meningen at hun skulle kjøre begge døtrene til college den dagen. I stedet prioriterte hun en viktig kunde.Så får Erika en mystisk e-post: «Finn den biten som mangler». Setningen er hentet fra en sitatbok hun i sin tid laget til hver av døtrene og som inneholder kloke ord fra hennes egen mor og bestemor. Kan det være at beskjeden kommer fra Kristen, og at hun likevel overlevde togulykken?

Livet leker helt til datteren Kristen omkommer i en togulykke. Søstrene fra Toscana. Lori Nelson Spielman debuterte med "En liste for livet", som er oversatt til et trettitalls språk og har toppet bestselgerlistene i flere land.

Midlertidig utsolgt. Kjøp boken Bortenfor stjernene av Lori Nelson Spielman (ISBN 9788202646912) hos Adlibris.com.

RELATERTE BØKER