Deatnu-Tana - den beste lakseelva

Deatnu-Tana - den beste lakseelva - Aage Solbakk | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Aage Solbakk
DIMENSJON
3,73 MB
FILNAVN
Deatnu-Tana - den beste lakseelva.pdf
ISBN
5541313066738

BESKRIVELSE

For førstegang gis det ut samlet oversikt over fisk-og fangstforhold vedrørende Tanaelva med sideelver fra historisk tid fram til i dag. Dokumentasjonen er detaljert med grundig kildehenvisninger, og vil interesse langt utover det rent lokalhistoriske. En rekke av brukerne langs elva, både på finsk og norsk side er intervjuet. Alle ord og uttrykk i forhold til fiske og fangst er skrevet på både samisk og norsk. Boka vil framstå som et standardverk når det gjelder fiske og fangst i Tanaelva.

) Deatnu-Tana - den beste lakseelva av Aage Solbakk innbundet, 2013, Norsk (bokmål), ISBN 9788282630702. For førstegang gis det ut samlet oversikt over fisk-og fangstforhold vedrørende Tanaelva med sideelver fra historisk tid fram til i dag.

Tana bru ble bygd i 1948 og har et hovedspenn på 195 meter. Den er den lengste myke hengebrua i Norge. Den tredje store Pulverheksboka er en flott bok.

RELATERTE BØKER