Emerentze Munchs optegnelser

Emerentze Munchs optegnelser - Cathrine Reusch, Truls Aslaksby | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Cathrine Reusch, Truls Aslaksby
DIMENSJON
10,44 MB
FILNAVN
Emerentze Munchs optegnelser.pdf
ISBN
4630453874165

BESKRIVELSE

Emerentze Munch skriver sin personlige biografi i 1862. Hun er da 76 år og har opplevd store endringer i europeisk og norsk historie i løpet av sin levetid. Teksten er engasjerende og omhandler viktige begivenheter i Norge og Europa - og et familie- og kjærlighetsliv med mye dramatikk.Vi har få tilsvarende beretninger fra denne tiden, ført i pennen av en kvinne. Beretningene gir dermed et sjeldent og personlig kvinneperspektiv på begivenhetene og livet i Norge i tiden omkring 1814.I boken presenteres Emerentzes tekst sammen med utdypende tekster og ordforklaringer. Her er også en rekke illustrasjoner som anskueliggjør Emerentzes fortelling og på den måten bringer hennes samtid nærmere.

Källor [ redigera | redigera wikitext ] Emerentze Munch (Døpenavn: Emerentze Carlsen Barclay) (født 1786 i Larvik, død 1868) var selvbiografisk forfatter.. Munch er kjent for sin biografi, Emerentze Munchs Optegelser, som ble publisert i Skilling-Magazin i 1883.

Efter Originalmanuskriptet. I salg nå! kr 600.00.

RELATERTE BØKER