Gjensynet

Gjensynet - Hege Løvstad Toverud | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hege Løvstad Toverud
DIMENSJON
9,53 MB
FILNAVN
Gjensynet.pdf
ISBN
6617242008443

BESKRIVELSE

En kvinne - en drøm - en fortid.Doktor Due har vært på reise for å se til de syke i amtet. Karoline savner mannen sin, og gjensynsgleden er stor da han kommer hjem. Julen nærmer seg, og Andreas tar henne med til byen. De spaserer gjennom snødekte gater og nyter stemningen og den nye gløden som har oppstått mellom dem.Kunne det ha vært unngått, det som skjedde etterpå? Om de hadde valgt en annen vei? Om de hadde tatt til høyre på bakketoppen istedenfor? Karoline visste ikke. Mens hun gikk her hånd i hånd med mannen sin, så sto plutselig en kjent skikkelse foran henne. Et ansikt som hun aldri trodde kunne ha noen innvirkning på henne igjen, men som nå rammet henne med full kraft.

Karoline savner mannen sin, og gjensynsgleden er stor da han kommer hjem. Julen nærmer seg, og Andreas tar henne med til byen. Gjensynet (Ebok) av forfatter Knut Faldbakken.

Isbn 9788205496569 I Gjensynet er Valmann tilbake på hjemlige trakter da han inviteres med i festkomiteen for neste gjenforeningsfest for Hamar-russen 1985. Litt overrasket blir han til slutt med og skjønner etter hvert at det ikke var helt uten baktanker at hans gamle klassekamerater ville ha med seg akkurat ham i komiteen. Kjøp Gjensynet fra Norske serier En kvinne - en drøm - en fortid Doktor Due har vært på reise for å se til de syke i amtet.

RELATERTE BØKER