Jeg er, jeg er, jeg er

Jeg er, jeg er, jeg er - Maggie O'Farrell | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Maggie O'Farrell
DIMENSJON
6,55 MB
FILNAVN
Jeg er, jeg er, jeg er.pdf
ISBN
9279516545809

BESKRIVELSE

I Jeg er, jeg er, jeg er. Ett hjerteslag fra døden skriver Maggie O'Farrell om nær-døden-opplevelsene som langt på vei har bestemt retningen på livet hennes: Sykdommen som bandt henne til sengen da hun var barn. Flukt- og opprørstrangen som nesten tok livet av henne da hun var tenåring. Et møte med en forstyrret mann på en øde sti. Og den kanskje aller mest skremmende historien, den om forfatterens daglige kamp for å beskytte sin kronisk syke og ytterst sårbare datter.Gjennom 17 intense og følelsesladde snapshots fra eget liv - øyeblikkene der avstanden til døden har vært kortest - får O'Farrell vist frem hvor skjørt, men også hvor mysteriøst og vakkert menneskelivet er. Beretningen tar utgangspunkt i det personlige, men resultatet er universelt.I en stram prosa som dirrer av tilbakeholdte følelser fanger O'Farrell farene som løper under overflaten - og kaster samtidig lys over tilværelsens skjønnhet.Nordirske Maggie O'Farrell (f. 1972) er blant de mest leste og mest kritikerhyllede forfatterne på de britiske øyer. Jeg er, jeg er, jeg er gikk rett inn på førsteplass på Sunday Times-bestselgerlisten. Den har fått en panegyrisk mottakelse fra anmeldere både i Storbritannia, USA og nå nylig i Sverige.

Her er ordene « Jeg er den jeg er» tatt fra 2.Mos 3,14. Hvorfor blir jeg ikke testet? Det er flere årsaker til at alle som mistenker at de har koronasmitte, ikke blir testet: For det første har testmetodene som blir brukt svakheter når det gjelder tidspunkt for testing. Tester man for tidlig eller for seint, kan testen slå feil ut. Jeg er ekstremt bekymret for barn som ikke har et trygt hjem.

Det er vanskelig å gå på rullesko når man er født uten balanseorganet. Men Hedda vil så gjerne klare det.

RELATERTE BØKER