Klientens stemme

Klientens stemme Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
4,63 MB
FILNAVN
Klientens stemme.pdf
ISBN
4814080665375

BESKRIVELSE

Den profesjonelle hjelperens blikk for at mennesker som har hjelpebehov er hele mennesker er avgjørende for både kvaliteten i relasjonen og for hjelpens utfall. Det er to sentrale spørsmål hjelperen må stille: - Hvilken bistand ser jeg at denne klienten trenger? - Hva mener klienten selv om sin situasjon?Velferdstjenestenes asymmetriske hjelperelasjoner gjør at det hele tiden oppstår dilemmaer. Det er mange muligheter for at profesjonelle hjelpere både overhører og overkjører stemmene til klienter og pasienter. Uansett om det skyldes tidspress, kødannelser eller kulturelle vaner så kan det føre til konsekvenser for det som er målet med hjelpen. Dette er en praksisnær bok der forfatterne bidrar med teoretisk og empirisk kunnskap som åpner for å høre klientens stemme.

Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Innledning Klientens stemme - hjelperens blikk Bidragsytere Bidragsytere Edmund Edvardsen Forfatter. ved Institutt for lærerutdanning og pedagogikk ved UiT Norges arktiske universitet.

Ikke riktig utgave? Den vanlige stemme kan deles inn i tre hovedfaser: Stillefase. Her produseres utkastet til en gitt lyd som fastsettes av signaler fra hjernen.

RELATERTE BØKER