Klimakunnskap og kunnskapsklima

Klimakunnskap og kunnskapsklima - Robert Næss, Jøran Solli | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Robert Næss, Jøran Solli
DIMENSJON
7,11 MB
FILNAVN
Klimakunnskap og kunnskapsklima.pdf
ISBN
5668945287733

BESKRIVELSE

Klimaendringsproblemet er ikke lenger en nyhet, verken for politikere eller offentligheten for øvrig. Debatten preges ofte av globale perspektiver, men klimaendringene medfører også store utfordringer på lokalt plan. Klimatrusselen er ikke et problem som truer spesifikke områder eller en avgrenset kystsone i Norge. Klimaendringene vil påvirke alle områder. Økt skred- og flomfare truer lokalsamfunn og enkeltpersoner, og økt fukt- og nedbørsmengde kan ødelegge store materielle og kulturelle verdier. I Klimakunnskap og kunnskapsklima ser forfatterne nærmere på hvordan ulike aktører som arbeider med drift og vedlikehold, planlegging og utvikling av infrastruktur forstår og opplever endringer i klima og effekter av klimaendringer. Hva innebærer for eksempel hyppigere værskifte og veksling mellom mildt og kaldt vær for aktører som arbeider med drift og vedlikehold av infrastruktur? Gjennom analysen av hvordan informasjon om klimaendringer fortolkes, og hvordan kunnskapen brukes i praksis, gir boka et grunnlag for å forstå hva som må til for å gjøre effektiv klimatilpasning.

I kveld er det klubbkveld og Leas plan er å gjøre det slutt med Lukas og bli sammen med Emil. Det går selvsagt ikke slik hun ser for seg, i hvert fall ikke etter at Guro og Åke dukker opp på klubben. Og den samme rådgiveren var svært tydelig når han karakteriserte kommunenes evner og muligheter til å ta opp klimakunnskap: «Flertallet av norske kommuner har ikke en gang bestillerkompetanse [ ] mange kommuner har ikke en gang den kompetansen som skal til for å skjønne at man har et problem». Krim og spenning; Romanserier; Fantasy og science fiction; Barn og ungdom; Dokumentar og fakta.

Noe gikk galt, vennligst prøv igjen senere. Klimakunnskap og kunnskapsklima: hvordan drives klimatilpasning? Forfattere: Næss, Robert; Solli, Jøran Utgitt: cop. 2013 Forlag: Akademika ISBN-13: Stråling og radioaktivitet.

RELATERTE BØKER