Kvalitetsstyring og måleteknikk

Kvalitetsstyring og måleteknikk - Leif Halbo | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Leif Halbo
DIMENSJON
3,51 MB
FILNAVN
Kvalitetsstyring og måleteknikk.pdf
ISBN
3733173406786

BESKRIVELSE

Kravene til systematisk styring av kvaliteten på produkter og tjenester øker i næringslivet og i offentlig virksomhet. Denne boken beskriver grunnelementene i og gjennomføringen av kvalitetsstyring i laboratorier og bedrifter.Bruken av måleteknikk og statistikk i kvalitetsstyring er sentrale temaer, som inkluderer blant annet statistisk prosesstyring, hypotesetesting, vurdering og beregning av måleusikkerhet og forsøksplanlegging. For laboratoriearbeid drøftes også prøvetaking og validering. Standarder for krav til kvalitetssystemer behandles, blant andre ISO 9000-serien og ISO 17 025. I boken beskrives bruken av prinsippene i kvalitetsstyring for kontroll med helse, miljø og sikkerhet, og den beskriver krav til kontroll med kvalitet og måleresultater i norsk lov, EØS-avtalen og andre internasjonale avtaler som Norge har signert.

Boken beskriver grunnelementene og gjennomføringen av kvalitetsstyring i laboratorier og bedrifter. Bruken av måleteknikk og statistikk i kvalitetsstyring.. Bruken av måleteknikk og statistikk i kvalitetsstyring er sentrale temaer, som inkluderer blant annet statistisk prosesstyring, hypotesetesting, vurdering og beregning av måleusikkerhet og forsøksplanlegging.

Er du på jakt etter en flink maler i Orkanger, Børsa, Buvika eller området, ta kontakt med oss. En moderne bok innenfor industriell måleteknikk. Stoffet er framstilt på en praktisk måte med mange illustrasjoner.

RELATERTE BØKER