Lille venn

Lille venn - Ellinor Rafaelsen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ellinor Rafaelsen
DIMENSJON
4,31 MB
FILNAVN
Lille venn.pdf
ISBN
5848589572469

BESKRIVELSE

Amanda blir brutalt overfalt og mister bevisstheten. Når hun kommer til seg selv igjen på sykehuset, har hun smerter i hele kroppen - og klarer ikke bevege seg. Amanda holdt pusten. Det var et men. Hun visste det. Noe var fryktelig galt. Nå måtte hun stålsette seg for å ta imot det som kom. - Vi vet at du lever av å danse. De brune øynene til legen fanget blikket hennes og holdt det i flere sekunder. - Det gjør meg vondt å si det, men det er tvilsomt om du noen gang vil kunne danse mer.

Adresse Eikremsveien 146, 6036 Mauseidvåg Telefon 97962607 E-postadresse [email protected] Foretaksregisteret 994325221 Theme primary color. En praktisk heldress med bukse, skjorte og vest i ett stykke. Knepping i ryggen og helforet.

Hovedmerkene er Noa Noa Miniaure, Wheat, Memini, LilleLam, The New, Patachou, Salto og Huttelihut. Nye merker fra 2020 er Krutter og Cyrillus.

RELATERTE BØKER