Mitt liv som moing

Mitt liv som moing - Inger Rønnaug Fossbråten Haug | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Inger Rønnaug Fossbråten Haug
DIMENSJON
11,48 MB
FILNAVN
Mitt liv som moing.pdf
ISBN
2892026833190

BESKRIVELSE

Dette er Inger Rønnaug Fossbråten Haugs første og eneste bok. Hun debuterer i en alder av 70 år. Inger er en utflyttet moing, men har aldri i sitt hjerte forlatt bygda. Mange minner strømmer på. Det er så mange nå-levende og da-levende mennesker som fortjener litt hederlig omtale. Nå vil hun forsøke å ta deg med til Modum på 50 og 60-tallet. Inger bor i Holmestrand som pensjonert lærer og skoleleder.

Målet er et barnevern som bruker barn og unge som sin nærmeste samarbeidspartner for å sikre god og nyttig hjelp. MITT LIV-undersøkelsen er en skolebasert undersøkelse om ungdom og rusmidler. Adresse/kontakt.

Vinarliga minst til at skriva inn P-talið. [email protected] +298 31 11 11 / fax + 298 35 11 10. Alle mennesker burde skrive ned fortellingen om sitt eget liv, og her er boken som kan hjelpe deg på vei.

RELATERTE BØKER