Produksjon

Produksjon - Frode Andersen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Frode Andersen
DIMENSJON
11,61 MB
FILNAVN
Produksjon.pdf
ISBN
8672378832811

BESKRIVELSE

Boken er en av to lærebøker som dekker Felles programfag Vg2 Anleggsteknkk. Inneholder bl.a. temaene: Maskiner, utstyr og vedlikehold, geoteknikk og fundamentering, veibygging, grøft og sprengning. Sammendrag og oppgaver til hvert kapittel. Enkelt språk og mange illustrasjoner.

Råstoffet herfra inngår i en prosess hvor gips, vann og tilsetninger blandes til en tyktflytende gipsmasse.Gipsmassen sendes deretter ut på et transportbånd hvor den formes mellom resirkulert kartong til ønsket bredde, Definisjon av produksjon i Online Dictionary. Betydningen av produksjon.

Henvis til artikkelnummeret som er på produktet ved spørsmål eller bestilling. I Produksjon, Smartbok får du teksten opplest, og du velger selv hvor i boka du vil starte avspillingen. Du kan også ta notater, legge til bokmerker og markere i teksten.

RELATERTE BØKER