Å lese fortiden

Å lese fortiden - Jan Bjarne Bøe | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan Bjarne Bøe
DIMENSJON
10,92 MB
FILNAVN
Å lese fortiden.pdf
ISBN
7170566868298

BESKRIVELSE

Hvordan bruker vi fortiden? Fortiden finnes overalt i hverdagen; den tolkes og løftes fram for å fremme ideologiske, kulturelle og politiske formål. Historien brukes i reklame og underholdning, i politisk argumentasjon og som identitetsskaper hos gamle og unge. Historiebruk utvider den historiedidaktiske forståelsen, og emnet har blitt stadig viktigere i historiefaget.Å lese fortiden passer for alle som er interessert i historiefaget, og er spesielt tilrettelagt for studenter som studerer historiedidaktikk på universiteter og høgskoler.

37 Brev fra Seip til professor Lyder Brun, 6.2.1945, serie Ea, boks L0001, JAS/RA. engelsk: read between the lines; tysk: zwischen den Zeilen lesen/stehen. Å finne skjult eller underforstått mening som ikke uttrykkelig står i teksten, eller den er uutalt i muntlige tilfeller.

Til toppen. Flere bøker av Jan Bjarne Bøe: Innføring i historiebruk.

RELATERTE BØKER