Borgerlig offentlighet

Borgerlig offentlighet - Jürgen Habermas | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jürgen Habermas
DIMENSJON
6,66 MB
FILNAVN
Borgerlig offentlighet.pdf
ISBN
1080016472760

BESKRIVELSE

Ny Fakkel-utgave av et av hovedverkene i moderne demokratiforskning, med brennaktuelle problemstillinger for vår tid. Jürgen Habermas (f. 1929) er en av de mest innflytelsesrike sosialfilosofer og vitenskapsteoretikere i Europa. I Borgerlig offentlighet analyserer Habermas forholdet mellom offentlighet og privatsfære i de vestlige samfunn gjennom ulike historiske epoker. Videre drøftes spørsmålet om hvorvidt de vestlige samfunns formelt demokratiske styreform i våre dager har reell demokratisk funskjon .; en høyst aktuell problemstilling. Borgerlig offentlighet ble utgitt på norsk første gang i 1971, og kommer med dette ut for tredje gang i Gyldendals Fakkel-serie.

Med det mener jeg at de kan bidra til at folkemeningen, diskusjon, kritikk, ros og ulike løsningsforslag på dagens og morgendagens utfordringer kommer fram i full offentlighet. Program. 10-10.45: Ragnvald Kalleberg, professor, Institutt for sosiologi og samfunnsgeografi, UiO: "Borgerlig offentlighet.

I Asker kommune gjennomføres vielsene på fredager kl. 12.00-15.30 i Asker rådhus.

RELATERTE BØKER