Det lille hjertet

Det lille hjertet - Stine S. Samuelsen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Stine S. Samuelsen
DIMENSJON
8,43 MB
FILNAVN
Det lille hjertet.pdf
ISBN
6089925611582

BESKRIVELSE

Orrviken, 1881. En mørk uværsnatt føder Laura sønnen sin ute i vika, under dramatiske omstendigheter. Gutten får navnet Vesle-Anders og er sin far opp av dage. Laura er sterkt medtatt, men den snille fødekona Augusta er til god hjelp. En mørk hemmelighet i Augustas fortid er det eneste som kan true vennskapet deres ...Hun strakte ut hånden for å røre ved den lille i vuggen. Vesle-Anders sov fredelig under det lille hjertet. Laura rynket brynene. Det gikk endelig opp for henne hvorfor sengen til Augusta virket så kjent. Vuggen til sønnen hennes hadde akkurat de samme enkle utskjæringene som sengen til Augusta. Det lille hjertet.

til kroppens celler og bortskaffer de affaldsstoffer, cellernes forbrænding producerer. Det opdeles normalt i to dele, hhv.

Samuelsen fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: E-bok | 9788202584399 Bilde: Det lille kretsløpet går mellom lungene og hjertet.

RELATERTE BØKER