Det skjulte rittet

Det skjulte rittet - Tyler Hamilton, Daniel Coyle | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tyler Hamilton, Daniel Coyle
DIMENSJON
8,90 MB
FILNAVN
Det skjulte rittet.pdf
ISBN
2990632398536

BESKRIVELSE

Den tidligere US Postal-syklisten Tyler Hamilton tar oss med inn i idrettens og Tour de Frances mørkeste hemmeligheter. Nøkkelrytteren legger alle kortene på bordet - og viser på fremragende vis hva det kostet å vinne - til enhver pris. Tyler Hamilton syklet sammen med Steffen Kjærgaard, den tidligere norske proffsyklisten og landslagssjefen som innrømmet dopingbruk i sin karriere i US Postal. Etter å ha lest denne boken forstår man kanskje bedre hvorfor også Kjærgaard valgte denne veien - og hvordan det hele foregikk. Sammen med flere tidligere lagkamerater har Hamilton bidratt til å avdekke tidenes største dopingskandale - avsløringen om Lance Armstrongs og US Postals organiserte og omfattende dopingbruk. Denne boken er ikke bare en fantastisk historie om sykkelsportens kullsvarte hemmeligheter. Den er også et vitnesbyrd om egoisme, ensomhet, makt, løgner og bedrag, samtidig som den er skrevet med kjærlighet til idretten.

Dette er hans opprivende historie om hvordan dopingen betydde alt i verdens tøffeste sykkelfelt.. Kjøp Det skjulte rittet - doping og dekkhistorier i Tour de France på Tanum.no. Boken er oversatt til norsk av Espen Hagerup.

Sendes innen 2-5 virkedager. Kjøp boken Det skjulte rittet av Tyler Hamilton, Daniel Coyle (ISBN 9788251680714) hos Adlibris.com.

RELATERTE BØKER