Kaotiske hjerter

Kaotiske hjerter - Dag S. Thelle, Maja-Lisa Løchen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Dag S. Thelle, Maja-Lisa Løchen
DIMENSJON
10,1 MB
FILNAVN
Kaotiske hjerter.pdf
ISBN
7764266125328

BESKRIVELSE

I Kaotiske hjerter hevder forfatterne at vi står overfor en ny epidemi ? hjerteflimmer eller atrieflimmer. Hjerteflimmer er blant annet en av de største risikofaktorene for hjerneslag. På vel 20 år har hjerteflimmer gått fra å være en nesten bortgjemt kronisk tilstand, med lite håp om varig bedring, til en sykdom vi kan behandle, og trolig også forebygge. Årsakene til flimmer spenner fra genetiske forhold til kjønnsforskjeller, hjertesykdommer, overvekt, overtrening, for mye alkohol, og stress.Mekanismene og behandlingsprinsippene er kompliserte, men i denne boken legger forfatterne et helikopterperspektiv på tilstandens utbredelse, årsaker, behandling og hvordan den er å leve med!Bokens tema er belyst med ni pasienthistorier, der pasienten forteller sin sykdomshistorie. En av disse er forfatter og musiker Ketil Bjørnstad, som også har skrevet bokens forord.

Del dette. Produktinfo. Kjøp 'Kaotiske hjerter, atrieflimmer - en moderne epidemi' av Dag S.

Kjøp . Atrieflimmer, en moderne epidemi I Kaotiske hjerter hevder forfatterne at vi står overfor en ny epidemi - hjerteflimmer eller atrieflimmer.

RELATERTE BØKER