Levekraft

Levekraft - Kjell Markset | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kjell Markset
DIMENSJON
4,47 MB
FILNAVN
Levekraft.pdf
ISBN
6824884628574

BESKRIVELSE

Hva kan et naturlig kosthold gjøre med sinn, kropp og følelser?- Hvordan kan mat, kunnskap, tro og livsstil gi bedre levekraft?- Hvordan kan vi styrke helsen, forebygge sykdommer og kanskje redusere medisinforbruket?- Er det virkelig mulig at mange medisiner kan erstattes av ren og ekte mat, mosjon og levesett?Hva kan et naturlig kosthold gjøre med sinn, kropp og følelser?- Hvordan kan mat, kunnskap, tro og livsstil gi bedre levekraft?- Hvordan kan vi styrke helsen, forebygge sykdommer og kanskje redusere medisinforbruket?- Er det virkelig mulig at mange medisiner kan erstattes av ren og ekte mat, mosjon og levesett?

I Norge er det ikke en utbredt kreftsykdom. Leverkreft, eller kreft i leveren, kan enten være kreft som har oppstått i leveren eller spredning (levermetastase) til leveren fra en primærsvulst i et annet organ. I Norge er den sistnevnte formen langt hyppigere enn primær leverkreft.

Kreft fra andre organer sprer seg lett til leveren på grunn av leverens spesielle blodforsyning. . Kjell Markset har nettopp kommet ut med en ny bok: GODT LIV - 9 ENKLE GREP.

RELATERTE BØKER