Ny tid - ny åndelighet

Ny tid - ny åndelighet - Helge Hognestad | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Helge Hognestad
DIMENSJON
12,15 MB
FILNAVN
Ny tid - ny åndelighet.pdf
ISBN
1174612971858

BESKRIVELSE

"Jeg deler det tradisjonelle synet at Gud er Kjærlighet, den kjærlige skaperkraft i kosmos, som også er forsonende og tilgivende. Jeg tror, som en har sagt, at universet er "støttet av visdom, gjennomstrømmet av lys og omgitt av kjærlighet". Det tradisjonelle kristne synet på mennesket og hva kristendom ellers dreier seg om i tradisjonell forstand, gir meg imidlertid ingen mening. Det må handle om innsikten at mennesket bærer på en utrolig kraft som går ut over alt de fleste er oppdradd til å tro om seg selv - visdom, lys, kjærlighet, helbredelse, og at "frelse" er å bli åpnet for dette. Det er en innsikt som mange mennesker i dag søker i alternative miljøer - i meditasjon, mindfulness, healing, reading, drømmetolkning o.l. For tiden skjer det en oppvåkning til det de første kristne var i kontakt med."

I urfolks naturreligioner trodde menneskene at alt i naturen hadde sjel. Spesielle trær, fjell og steiner var boliger for ånder eller guder. Statlig idrettspolitikk inn i en ny tid.

Køb. 303 sider, hæftet Sprog: norsk Paradigmeskiftet forlag 2015.

RELATERTE BØKER