Ona fyr; for deg som vil lykkes sammen med andre

Ona fyr; for deg som vil lykkes sammen med andre - Ingebrigt Steen Jensen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ingebrigt Steen Jensen
DIMENSJON
3,23 MB
FILNAVN
Ona fyr; for deg som vil lykkes sammen med andre.pdf
ISBN
7855690076919

BESKRIVELSE

Ingebrigt Steen Jensen skriver med intensitet, befriende selvironi og betydelig kunnskap om hvordan det er mulig å få med segandre og komme videre. Det være seg i bedrifter, organisasjoner, korps eller idrettslag. Hans motivasjonskraft og entusiasme ersjelden kost! Ona fyr er en bok du aldri har lest maken til.

Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 1-3 dager Frakt 39 ... "Ona fyr - for deg som vil lykkes sammen med andre" av Ingebrigt Steen Jensen - Se omtaler, sitater og terningkast. Se hva andre mener om denne boka, og fortell hva du mener selv! En lydbok for deg som jobber, eller driver frivillig arbeid, og som ønsker å oppnå bedre resultater og mer moro.

Undertittel For deg som vil lykkes sammen med andre ISBN 9788280710338 ... Ona fyr. Hans Geelmuyden gikk på Lysaker skole, bare en klasse eller to under reklamemannen Ingebrigt Steen Jensen, som i 2002 slo til med sin formidable suksess av en bok, Ona fyr.

RELATERTE BØKER