Pappas prinsesse

Pappas prinsesse - Sigrid Beate Edvardsen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sigrid Beate Edvardsen
DIMENSJON
4,72 MB
FILNAVN
Pappas prinsesse.pdf
ISBN
1694801312582

BESKRIVELSE

Sigrid Beate Edvardsen berørte hele Norge da hun sto frem med sin historie. Hun var pappas prinsesse, og ble utsatt for misbruk fra hun var seks år gammel og til hun var langt oppe i tenårene. I 2001 ble hun dømt for å ha drept sin egen far. Les en av årets sterkeste bøker.

Les en av årets sterkeste bøker. Kjøp Pappas prinsesse fra Tanum Sigrid Beate Edvardsen berørte hele Norge da hun sto frem med sin historie. Hun var pappas prinsesse, og ble utsatt for misbruk fra hun var seks år gammel og til hun var langt oppe i tenårene.

Ødela meg for resten av livet. Pappa misbrukte meg fra jeg var seks år gammel. Jeg tror ikke han gjorde det av ondskap, jeg tror ikke han gjorde det for å ødelegge meg.

RELATERTE BØKER