Revejakten

Revejakten - Sven Nordqvist | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sven Nordqvist
DIMENSJON
10,67 MB
FILNAVN
Revejakten.pdf
ISBN
4823456792876

BESKRIVELSE

Gubben Pettersen og katten hans, Findus, og noen høns bor på en gård ute på landet. En dag får de besøk av naboen som snakker om å gå på revejakt.Hva Pettersen og Findus synes om det, og hva de gjør for å redde både hønsene og reven, forteller denne fantasifulle og morsomme billedboken om.

Du må velge størrelse før du kan legge varen i handlekurven Forventet leveringstid: 2-5 arbeidsdager Selges av Adlibris 4,2 / 5 med 2822 vurderinger. Totalkarakter 4,2 / 5 ... For revejakten som straks blåses i gang noen få mil sør for Shakespeares fødeby Stratford-upon Avon, har en forhistorie nesten like dramatisk som et Shakespeare-stykke.

10,- NOK Hvis du ikke har tid til å følge budrunden aktivt, kan du taste inn ett høyere beløp enn minstebudet på: 350,- NOK. Systemet vil da by automatisk for deg opptil ditt (maksbud.) Neste ... Revejakten Sven Nordqvist (Innbundet) Tips en venn 241 kr Antall .

RELATERTE BØKER