Sannheten om Harry Quebert-saken

Sannheten om Harry Quebert-saken - Joël Dicker | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Joël Dicker
DIMENSJON
9,8 MB
FILNAVN
Sannheten om Harry Quebert-saken.pdf
ISBN
7698704468118

BESKRIVELSE

"Hekta på Dicker! Et vidunder av et plot, med brå vendinger, mord, falske skyldige og ekte skjebner. Har du først begynt, er det umulig å stoppe." ElleUSA, våren 2008: Den unge stjerneforfatteren Marcus Goldman drar på besøk til sin gamle venn og mentor, forfatteren Harry Quebert, for å få hjelp med en plagsom skrivesperre. Kort tid senere finner politiet liket av en ung jente nedgravd i hagen til Harry, og han pågripes for mord. Marcus er overbevist om sin venns uskyld. Han starter sin egen etterforskning, og begynner å skrive en bok om saken. Gradvis avdekkes et komplisert nett av hemmeligheter, og mange uventede og nervepirrende hendelser inntreffer før den dramatiske sannheten til slutt kommer for en dag.Hvem drepte Nola Kellergan? Hva skjedde i New Hampshire sommeren 1975? Og hvordan skriver man egentlig et mesterverk?"Bokhøstens overraskelse, boken vi ikke kan legge fra oss etter timer med medrivende lesning. Minner om Philip Roth, Jonathan Franzen eller Woody Allen." Le Point"Med stort fortellertalent driver Joël Dicker handlingen framover; den utvikler et uimotståelig dragsug som ikke svekkes over 600 sider. En ekstraordinær roman, den er på samme tid spenning og romantikk, sosialt drama og litterær satire." DeutschlandradioLes utdrag fra boka

Kontakt oss; Ofte stilte spørsmål; Sikkerhet og personvern; Frakt og ... Sannheten om Harry Quebert-saken. Joël Dicker; Gøril Eldøen (Oversetter) Serie: Goldman 1.

Han starter sin egen etterforskning, og begynner å skrive en bok ... Sannheten om Harry Quebert-saken av Joel Dicker En fantastisk herlig roman med farsesprell, romantikk og mye spenning. Romanen som har tatt verden med storm, tok også meg.

RELATERTE BØKER