Små glimt av store under

Små glimt av store under - Annbjørg Helland Sævareid | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Annbjørg Helland Sævareid
DIMENSJON
11,74 MB
FILNAVN
Små glimt av store under.pdf
ISBN
4673574545204

BESKRIVELSE

Dette er Annbjørg Helland Sævareids femte bok med illustrerte dikt. Leserne vil kjenne igjen tonen fra tidligere utgivelser, enkle dikt og andakter med et dyptpløyende kristent innhold illustrert med vakre fotografier.

Enkle dikt og andakter med et dyptpløyende kristent innhold illustrert med vakre fotografier. Se mer andaktsbøker. Kjøp 'Små glimt av store under' av Annbjørg Helland Sævareid fra Norges raskeste nettbokhandel.

Dette er den femte diktboka i hennar samling. Radio Sunnmøre var på Vestnes og tok ein prat med Sævareid. Glimt av Norge: Lofotfiske på Røst; Tillatt for alle; 9 min; Hvert år strømmer fiskebåter til Lofoten for å ta del i det tradisjonsrike skreifisket.

RELATERTE BØKER