Voldsbruk og livsfare : norske og svenske soldaters krigserfaringer fra Afghanistan

Voldsbruk og livsfare : norske og svenske soldaters krigserfaringer fra Afghanistan - Gudmund Waaler, Gerry Larsson, Sofia Nilsson | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gudmund Waaler, Gerry Larsson, Sofia Nilsson
DIMENSJON
8,15 MB
FILNAVN
Voldsbruk og livsfare : norske og svenske soldaters krigserfaringer fra Afghanistan.pdf
ISBN
3798115869207

BESKRIVELSE

Voldsbruk og livsfare dokumenterer norske og svenske soldaters krigserfaringer fra Afghanistan. Basert på grundige intervjuer med soldatene, tegnes et levende bilde av hvordan dramatiske krigserfaringer påvirker soldathverdagen og hvordan erfaringene fortolkes og bearbeides i etterkant – både individuelt og kollektivt.Intervjuene med soldatene tolkes gjennomgående i lys av internasjonal faglitteratur og pågående fagdebatter. Boken drøfter blant annet spørsmål knyttet til forberedelser før avreise, stressmestring, moralske dilemmaer, motivasjon, sorgreaksjoner, profesjonsidentitet og profesjonalisering av soldatrollen. Boken inneholder i tillegg en grundig drøfting av reaksjonsmønstre knyttet til å ta liv i kamp.Voldsbruk og livsfare vil særlig ha interesse for studenter og forskere innenfor de militære utdanningene, men er også skrevet for alle med interesse for Forsvaret og Norges rolle i internasjonale, militære konflikter.

Basert på grundige intervjuer med solda... tene, tegnes et levende bilde av hvordan dramatiske krigserfaringer påvirker soldathverdagen og hvordan erfaringene fortolkes og bearbeides i etterkant - både individuelt og kollektivt. Voldsbruk og livsfare : norske og svenske soldaters krigserfaringer fra Afghanistan; Bokbussdetektiven og mysteriet med dei forsvunne bøkene; Garden under jorda; Spis elsk lev; Sorgensoveralt; Men det er jeg som har rett! En sommer med Baudelaire; Seks fortellinger; Vårt grønne apotek; Sammen så det hjelper; Dødens sirkel; Før språket ... Voldsbruk og livsfare : norske og svenske soldaters krigserfaringer fra Afghanistan.

Gerry Larsson og Sofia Nilsson: Voldsbruk og livsfare. Norske og svenske soldaters krigserfaringer fra Afghanistan.

RELATERTE BØKER