Englemakersken

Englemakersken - Camilla Läckberg | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Camilla Läckberg
DIMENSJON
7,2 MB
FILNAVN
Englemakersken.pdf
ISBN
8706878633152

BESKRIVELSE

Englemakersken er Camilla Läckbergs åttende kriminalroman med Erica Falck og politimannen Patrik Hedström. 12 MILLIONER SOLGTE BØKER Påsken 1974 forsvinner en familie sporløst fra øya Valö utenfor Fjällbacka. I spisestuen er det pent dekket til påskelunsj, men alle er borte utenom den ettårige Ebba. Flere år senere returnerer den voksne Ebba og mannen hennes til huset som hennes far med hard hånd drev som internatskole. De har nettopp mistet sin lille sønn, og for å bearbeide sorgen har de flyttet tilbake for å pusse opp huset og åpne et gjestehus. Men så blir de utsatt for et mordbrannforsøk. Og da de river opp gulvet i spisestuen, finner de inntørket blod. Hva skjedde egentlig med Ebbas familie?

Påsken 1974 forsvinner en familie sporløst fra øya Valö utenfor Fjällbacka. I spisestuen er det ... «Hvite hjerter» 2 har fått tittelen «Englemakersken».

Se flere bøker fra Camilla Läckberg. Kjøp Englemakersken. Den åttende boken i Läckbergs Fjällbacka-serie - og kanskje den sterkeste.

RELATERTE BØKER