Julens vakreste dikt og sanger

Julens vakreste dikt og sanger Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
3,16 MB
FILNAVN
Julens vakreste dikt og sanger.pdf
ISBN
4340882593200

BESKRIVELSE

I denne praktfullt illustrerte gaveboken finner du et utvalg av julehøytidens vakreste dikt og sanger. Boken inneholder mange av de fineste diktene som er skrevet til og om julen, samt alle de klassiske sangene (med besifring og noter), blant andre 'Deilig er jorden', 'Julekveldsvisa', 'Jeg gikk meg over sjø og land', 'Nå tennes tusen julelys', 'På låven sitter nissen', 'Musevisa' og 'Det lyser i stille grender'.

Boken inneholder mange av de fineste diktene som er skrevet til og om julen, samt alle de klassiske ... Julens vakreste dikt og sanger (Red- Anne B. Bull-Gundersen) Julens vakreste dikt og sanger.

I bokhylla har vi ei vakker bok full av forbudte tekster: Julens vakreste dikt og sanger, redigert av Anne Bull-Gundersen. Kjøp Julens vakreste dikt og sanger fra Norske serier I denne praktfullt illustrerte gaveboken finner du et utvalg av julehøytidens vakreste dikt og sanger. Boken inneholder mange av de fineste diktene som er skrevet til og om julen, samt alle de klassiske sangene (med besifring og noter), blant andre 'Deilig er jorden', 'Julekveldsvisa', 'Jeg gikk meg over sjø og land', 'Nå tennes tusen ... Utforsk denne tavlen til Unni Nordgaard på Pinterest: «dikt».

RELATERTE BØKER