Kongens hus

Kongens hus - Sonja, Thomas Thiis-Evensen, Ole Rikard Høisæther | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sonja, Thomas Thiis-Evensen, Ole Rikard Høisæther
DIMENSJON
4,99 MB
FILNAVN
Kongens hus.pdf
ISBN
9698283793189

BESKRIVELSE

Det er enestående at H.M. Dronning Sonja skriver personlige og kunnskapsrike tekster om alle eiendommene Kongeparet har til disposisjon. Alle hjemmene er fotografert av Espen Grønli, eksklusivt for denne praktboken. Lillehammer-gården Jørstad vises for aller første gang. Kongens Hus- alle Kongeparets hjem er en praktbok hvor man inviteres til alle de kongelige eiendommer, enten det er Slottet, Bygdøy Kongsgård eller sommerstedet Mågerø på Tjøme. Kongeparet disponerer i alt 10 eiendommer med tillegg av det nyoppussede og vakre Kongeskipet og Kongevognen som frakter Kongefamilien på togskinner. Arkitekturprofessor Thomas Thiis-Evensen og kunsthistoriker Ole Rikard Høisæther bidrar med utfyllende tekster.

Dronning Sonja skriver personlige og kunnskapsrike tekster om alle eiendommene Kongeparet har til disposisjon. Alle hjemmene er fotografert av Espen Grønli, eksklusivt for denne praktboken. AS Bøndernes Hus har totalt 3.828 aksjer fordelt på 1.851 aksjonærer.

Dronning Sonja skriver personlige og kunnskapsrike tekster om alle eiendommene Kongeparet har til disposisjon. Alle hjemmene er ... Kjøp Kongens hus fra Tanum Det er enestående at H.M.

RELATERTE BØKER