Monografi

Monografi - Geir Gulliksen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Geir Gulliksen
DIMENSJON
6,41 MB
FILNAVN
Monografi.pdf
ISBN
1382965200049

BESKRIVELSE

I denne samlingen av dikt og kortprosatekster forholder forfatteren seg til biografien som genre - ved å sprenge den. Dette er forfatterens andre diktsamling.

I biblioteksvetenskap används begreppet monografi ofta i betydelsen separat utgiven skrift, till skillnad från periodisk litteratur.Det kan dock även användas om uppsatser i tidskrifter, årsböcker och festskrifter.. När man talar om monografier i samband med ... Masteroppgaven kan presenteres som en monografi eller som en artikkel som er skrevet for publisering i et tidsskrift med refereebedømming.

Avhandlingen har fellestrekk med artikkelen: Den presenterer ny kunnskap overfor fagfolk, den argumenterer, den har grundig dokumentasjon og den gjør rede for metoden som er brukt. Në arsim. Termi "monografi" rrjedh nga fjalët greke mono-("vetëm") dhe grafo ("për të shkruar"), që do të thotë "shkrim në një temë të vetme".

RELATERTE BØKER