Olje og gass fra felt til raffineri

Olje og gass fra felt til raffineri - Jan-Henrik Johnsen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan-Henrik Johnsen
DIMENSJON
10,12 MB
FILNAVN
Olje og gass fra felt til raffineri.pdf
ISBN
6282374267432

BESKRIVELSE

Boka gjennomgår de ulike emner innen olje og gass, fra leting til evaluering m.m. Den gir en innføring i alle petroleumsrelaterte emner, og dekker fagplanen i oljefag i videregående skole.

Den første gassen kom til anlegget 25. juli 1985, og den første tørrgassen ble sendt fra Kårstø til Emden i Tyskland 15.

Olje- og energiminister Kjell- Børge Freiberg (Frp) var selvsagt til stede. Norsk oljehistorie handler om funn og utvinning av petroleum på norsk sokkel fra 1960-årene og frem til i dag. Da Ekofiskfeltet ble erklært drivverdig lillejulaften 1969 markerte det starten på et nytt kapittel i norgeshistorien.

RELATERTE BØKER