Sommeraktiviteter for hele familien. Quiz - lotto - kryssord - sudoku

Sommeraktiviteter for hele familien. Quiz - lotto - kryssord - sudoku lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
3,32 MB
FILNAVN
Sommeraktiviteter for hele familien. Quiz - lotto - kryssord - sudoku.pdf
ISBN
8832117009029

BESKRIVELSE

Denne boka inneholder et vell av ulike aktiviteter og morsomme leker. Løs oppgaver med tall, bokstaver, tegn og bilder. med Sommeraktiviteter er det umulig å kjede seg! Om du er hjemme, på hytta, i bilen eller på ferie, finn frem fargestifter og blyant og sett i gang!

Flere av de største valgløftene settes på vent av byrådet, som samtidig foreslår å bruke opp hele det oppsparte overskuddet fra i fjor. Quiz er en perfekt aktivitet som gjør at alle kan bli med, uansett alder. Denne quizen om Norge passer perfekt både på hytta og hjemme.

Neste quiz i samme kategori. Noen er helt sportsfrelst, mens andre liker å bryne seg på matematiske oppgaver. Men felles for de fleste av oss er at vi stort sett liker spørsmål og oppgaves om vi kan prøve oss på.

RELATERTE BØKER