Kunsten å være den man er

Kunsten å være den man er - Jan-Philipp Sendker | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan-Philipp Sendker
DIMENSJON
8,45 MB
FILNAVN
Kunsten å være den man er.pdf
ISBN
8901830354865

BESKRIVELSE

Det har gått ti år siden Julia besøkte farens hjemland, Burma. Til tross for at hun er en vellykket advokat på Manhattan, føler hun seg utslitt og ulykkelig. Til slutt bestemmer hun seg for å reise tilbake til Burma og besøke broren U Ba. Parallelt med at Julia forsøker å finne tilbake til seg selv, får vi fortalt den usedvanlige historien til den burmesiske enken Nu Nu. Hennes verden blir snudd på hodet når det blir krig i landet og de to sønnene blir kommandert ut som soldater. Hun blir nødt til å foreta et umulig valg, en beslutning som kommer til å prege henne resten av livet. Kunsten å være den man erer en usedvanlig vakker kjærlighetshistorie, og andre bok i Burma-trilogien. «En interessant og gripende roman.» Booklist Terningkast 5 «Synk ned i en godstol med «Kunsten å være den man er», la den travle hverdagen forsvinne litt i bakgrunnen, og finn den gode roen.» Brabok.no

«En interessant og gripende roman.» Booklist Terningkast 5 «Synk ned i en godstol med «Kunsten å være den man er», la den travle hverdagen forsvinne litt i bakgrunnen, og finn den gode roen.» Brabok.no Kunsten å være den man er Jan Philipp Sendker ; oversatt av Kurt Hanssen Bok · Bokmål · 2014 Jan-Philipp Sendker,· Roman 18.01.2007: Medisin og kunst - Hvordan kan legen hjelpe pasienten på en god måte? Pasientautonomi og empati fremheves i dag som viktig, og de fleste innser at legers «Mere-Forstaaen» ikke alene kan avgjøre hva som er god hjelp for pasientene. Jeg har også lest den andre boka hans, nemlig «Kunsten å være den man er». Vi treffer igjen newyorkeren og advokaten Julia, som vi møtte i den første boka.

Jan-Philipp Sendker har med "Kunsten å være den man er" skrevet noe som er i nærheten av et mesterverk. Karakterene er så godt beskrevet, at jeg føler at jeg kjenner dem. De er fantastiske, og uten at det betyr allverden, kanskje, så gav jeg "Kunsten å være den man er" både terningkast seks og favorittstempel inne på bokelskere.no.

RELATERTE BØKER