Termodynamikk

Termodynamikk - Norbert Lümmen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Norbert Lümmen
DIMENSJON
7,46 MB
FILNAVN
Termodynamikk.pdf
ISBN
6442419497766

BESKRIVELSE

«Termodynamikk - kort og godt» er en kompakt lærebok i et av de viktigste fagene for ingeniørstudenter ved høyskoler og universiteter. Den egner seg godt til repetisjon og som støttelitteratur.Boken dekker pensumet til typiske kurs innen termodynamikk (også kalt teknisk varmelære), for eksempel termiske egenskaper til rene stoffer, bruk av egenskapsdiagrammer, varmeoverføring og energi- og eksergianalyse av lukkede og åpne systemer og av kraft- og kuldesykluser. Stoffet fordypes med et stort antall eksempler som detaljert viser hvordan de ulike metodene anvendes. Dette gjør det lettere å forstå hvordan beregninger av energiforbruk og energieffektivitet utføres.På bokens nettside vil det legges ut en nedlastbar fil med tabeller til bruk i eksemplene i boken.

Her tyder varme om lag «energi i rørsle» og dynamikk ... Mål og innhald. Mål: Emnet har som mål å gje ei brei forståing av klassisk mekanikk, gravitasjon og grunnleggjande termodynamikk.

Kapittel 1 omhandler varmeenergi og viser hvordan vi kan utføre aktuelle beregninger av ulike former for varmeenergi og varmestrøm. Termodynamikk Dette kompendiet inneholder artikler under temaet Termodynamikk. Innhold Trykk; Neste side: Trykk.

RELATERTE BØKER