Undervannsgåten

Undervannsgåten - Jørn Lier Horst | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jørn Lier Horst
DIMENSJON
6,19 MB
FILNAVN
Undervannsgåten.pdf
ISBN
3701277375601

BESKRIVELSE

Dette er den tredje boka i serien CLUE. Clue er engelsk og betyr ledetråd, spor for å løse en gåte. I tillegg er CLUE satt sammen av forbokstavene til hovedpersonene i serien: Cecilia, Leo, Une og hunden Egon. Et filmteam er kommet til Skutebukta og stedet kryr av skuespillere, kamerafolk og andre gjester på pensjonatet. Etter at det filmes en stor eksplosjon på havet borte ved Fjelltangen, kommer det ufyselige ting opp til overflaten. I tillegg får Cecilia, Leo og Une snusen i at det holdes noen hemmelige fredssamtaler mellom to beryktede MC-klubber på stedet. Kan den ene støvelen og knokkelen inni, som de finner på havets bunn, stamme fra den forsvunne motorsykkelmannen fra sju år tilbake?

Kjøp boken Undervannsgåten av Jørn Lier Horst (ISBN 9788248913825) hos Adlibris.com. Fri frakt fra {0} kr.

I tillegg er CLUE satt sammen av forbokstavene til hovedpersonene i serien: Cecilia, Leo, Une og hunden Egon. C. ecilia Gaathe bor på Perlen pensjonat sammen med faren sin, Alan W.

RELATERTE BØKER