Vill glede; friluftsliv med barn året rundt

Vill glede; friluftsliv med barn året rundt - Mikkel Soya Bølstad | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mikkel Soya Bølstad
DIMENSJON
9,50 MB
FILNAVN
Vill glede; friluftsliv med barn året rundt.pdf
ISBN
2519826981689

BESKRIVELSE

Trenger turlivet med familien en innsprøytning?Vill glede er den definitive guiden til friluftsliv med barn året rundt. Mikkel Soya.Bølstad har tatt med kone og barn på turer fra Nordmarka til Dovre, fra Blefjell til Stavern. I denne boka presenterer den erfarne friluftsmannen sytten rikt illustrerte skildringer av overnattingsturer for hele familien. Bølstad krydrer det hele med nyttig faktastoff og gode råd til vellykkete og varierte turopplevelser sommer som vinter, på sykkel, ski eller truger, i kano, kajakk, under åpen himmel, i telt eller hengekøye. For foreldre i tidsklemma gir boka også smarte tips til lavterskelturer i nærmiljøet.De fleste ønsker å være mer på tur med barna sine ? Vill glede treffer alle foreldre. Det handler ikke bare om å komme ut i naturen, det handler om å få ekte opplevelser og ha det gøy ute med barna. Det handler om Vill glede....

Se flere bøker fra Mikkel Soya Bølstad. Vill glede : friluftsliv med barn året rundt. Pris 363,-Spar 36,-5% bonuskroner.

Barn i alle aldre kan bli med på prosjekt trehytte. Mikkel debuterte som forfatter i 2013 med boka Vill glede - friluftsliv med barn året rundt, en bok som ble nominert til tittelen Årets Fjellbok samme år. Til toppen.

RELATERTE BØKER