Barnenevro-psykiatri

Barnenevro-psykiatri - Tore Duvner | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tore Duvner
DIMENSJON
5,94 MB
FILNAVN
Barnenevro-psykiatri.pdf
ISBN
8542757481990

BESKRIVELSE

Barnenevropsykiatri er et relativt nytt begrep innen barne- og ungdomspsykiatri. Boka henvender seg til leger, psykologer og pedagoger i barnehage og skole. Den er også aktuell for spesialpedagoger under utdanning. Boka inneholder en introduksjon til emnet barnenevropsykiatri, med fokus på tilstandene MBD/DAMP, autistiske forstyrrelser, dysleksi, tics og tvangssyndrom. Hovedvekten ligger på diagnostikk og behandling. Ulike framgangsmåter blir beskrevet, og konkrete forslag til behandling blir gitt. Boka kan også fungere godt som en praktisk håndbok eller oppslagsbok. Tore Duvner har som spesialist innen både barne- og ungdomspsykiatri bred kunnskap om barn og ungdom.

Mange med ... Hva er journalistikk er en flott bok. Denne boken er skrevet av forfatteren Martin Eide Martin Eide 08/27/2010.

Bd. 2 boken i PDF, ePUB, MOBI format på fondueoost.nl nettside.

RELATERTE BØKER