Den lille husandaktsboken

Den lille husandaktsboken - C.O. Rosenius | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
C.O. Rosenius
DIMENSJON
10,45 MB
FILNAVN
Den lille husandaktsboken.pdf
ISBN
3315502379064

BESKRIVELSE

Lite ante prestesønnen Carl Olof Rosenius (1816-1868) da han avbrøt sitt prestestudium i Uppsala, at han ville bli stående i historien som en av Nordens mest leste kristne forkynnere. «Den lille husandaktsboken» er en forkortet utgave av forfatterens husandaktsbok. Som de øvrige av Rosenius' bøker er den sammensatt av artikler, og bruddstykker av artikler, som han i sin tid skrev i bladet Pietisten. Lesestykkene, som her er gjengitt i et varsomt modernisert språk, egner seg godt til daglig bruk. Boken inngår i Lundes serie Kristne Klassikere.

Hans Erik Nissen Andaktsbok for hver ... «Den lille husandaktsboken» er en forkortet utgave av forfatterens husandaktsbok. Les mer.

Da vi nå er rettferdiggjort av tro, har vi fred med Gud ved vår Herre Jesus Kristus. For mens vi ennå var skrøpelige, døde Kristus til fastsatt tid for ugudelige. 242.2 - Rosenius, C.O.

RELATERTE BØKER