Den lyttende

Den lyttende - Tove Jansson | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tove Jansson
DIMENSJON
6,93 MB
FILNAVN
Den lyttende.pdf
ISBN
1305467406776

BESKRIVELSE

I disse atten novellene skriver Tove Jansson om hvordan virkeligheten tangerer det fantastiske. Menneskene, situasjonene er slett ikke alltid så uvanlige. Men tett inntil, like om hjørnet, lurer det uventede, det bisarre. Den lyttende er en bok om elskende, aldrende, barn, lykkelige og ulykkelige, villskap og varme. Her kan vi møte tegneren som lengtet etter sort og mannen som ikke kunne leke, hun som kunne se døden før den kom og han som søkte etter villdyrets idé.

0 ord som starter på lyttende. 0 ord som slutter på lyttende.

Erling Sandmo døde brått fredag 21. februar, 56 år gammel, mens han var på skitur. Den lyttende (orig: Lyssnerskan) er en novellesamling av Tove Jansson, første gang publisert i 1971, og tilegnet broren Per Olov Jansson.Boken ble oversatt til norsk av Gunnel Knudsen Malmström i 1972..

RELATERTE BØKER