Den usynlige vokteren

Den usynlige vokteren - Dolores Redondo | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Dolores Redondo
DIMENSJON
3,55 MB
FILNAVN
Den usynlige vokteren.pdf
ISBN
2662912545901

BESKRIVELSE

Ved bredden av elva Baztan, blir en ung jente funnet drept. Inspektør Amaia Salazar blir utpekt til å lede etterforskningen, og den bringer henne tilbake til stedet hvor hun ble født, og som hun alltid har ønsket å unnslippe. Den usynlige vokteren har solgt over 100.00 eks i Spania. Krimdebutant Redondo forener det beste fra skandinavisk bestselgerkrim med et spennende geografisk område: Baskerland og Navarra.«Gripende kriminalhistorie blandet med den personlige traumer og innslag av baskisk mytologi.» Boek«Det er få romaner der man føler like sterkt behov for å vite hva som står på neste side. Kraftfull og brutal. Ikke gå glipp av den.» El Periódico«Jeg ble veldig overrasket, og jeg elsket den virkelig. Kan anbefales på det sterkeste." María Dueñas, forfatter av Syersken fra Madrid

Den usynlige vokteren er første bok i en trilogi. Den usynlige vokteren har solgt over 100.000 eks. i Spania.

Krimdebutant Dolores Redondo forener det beste fra skandinavisk bestselgerkrim med et spennende geografisk område: Baskerland og Navarra. Den usynlige vokteren er første bok i en trilogi.

RELATERTE BØKER