Det latterlige alvor

Det latterlige alvor - Arthur Arntzen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Arthur Arntzen
DIMENSJON
10,82 MB
FILNAVN
Det latterlige alvor.pdf
ISBN
9963325660175

BESKRIVELSE

Med utgangspunkt i sitt eget liv som humorist og i eigne livserfaringar tek Arthur Arntzen oss i denne boka med inn i ei verd der smilet, latteren og humoren kan løfte oss opp som menneske og medmenneske.

Ved forbrukarkjøp gjeld "Lov om opplysningsplikt og angrerett osb. ved fjernsal og sal utanfor fast utsalsstad (angrerettloven)". Arthur Arntzen: DET LATTERLIGE ALVOR Illustrert av Dagfinn Bakke Det norske samlagetArthur Arntzen anvender også sitt andre jeg Oluf fra Rallkattlia til å belyse humorens godartede virkninger, med brodd mot alt ondsinn.

Handlingen foregår omkring slottet i Versailles, hvor mulighetene for å klatre på den sosiale rangstigen er små, men ikke umulige. Arthur Arntzen Det latterlige alvor. Format Innbundet Emne Humor Utgitt 2003 Tilstand Meget pen, med omslag Brukt eller ny Brukt Forlag Samlaget Pris 90,-Vi oppdaterer disse sidene minst en gang i måneden.

RELATERTE BØKER