Fulltreff

Fulltreff - Tore Andestad | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tore Andestad
DIMENSJON
10,39 MB
FILNAVN
Fulltreff.pdf
ISBN
7469950272360

BESKRIVELSE

Hjortviltjakta kan ende med skadeskyting og fortvilelse. I boka Fulltreff får du all nødvendig kunnskap og tips som gjør deg til en bedre, sikrere og tryggere skytter og hjorteviltjeger. Du blir bedre til å bedømme den aktuelle skuddsituasjonen, det vil si avstanden til dyret, dyrets bevegelse, dyrets vinkel og treffpunkt. Boka hjelper deg til å bli en bedre øvelsesskytter og til å korrigere dine jaktvaner. Du lærer også det viktigste om ettersøksjakt. Forfatter Tore Andestad har skrevet en unik bok med utgangspunkt i Norges Jeger- og Fiskerforbunds omfattende undersøkelser "Bedre jakt". Undersøkelsen omfatter 10 000 norske hjorteviltjegere og analyser av 12 000 skudd mot hjort, elg og villrein. Andestad er en erfaren jeger, pedagog og kursinstruktør på jegerprøvekurs. Han har fått Norges Jeger- og Fiskerforbunds viltstellpris for 2006-2008 for sitt arbeid med å forbedre hjorteviltjakta.

Dirigent Terje Kvam skapte en dynamisk helhet i fremførelsen som imponerte stort. Fulltreff på Skeppsholmen Anders Olofsson på konsten.net tror Moderna Museets nysatsning «Moderna- utställningen» kan være det viktigste som har skjedd på museet siden «Implosion» i 1987. Av Redaksjonen 21.02.06 Kommentar Fra helbom i fjor til nær fulltreff i år 21.

fulltreffer synonymer, fulltreffer antonymer. Informasjon om fulltreffer i gratis engelsk online ordbok og leksikon.

RELATERTE BØKER