Historien om Ringve museum

Historien om Ringve museum - Peter Andreas Kjeldsberg | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Peter Andreas Kjeldsberg
DIMENSJON
3,47 MB
FILNAVN
Historien om Ringve museum.pdf
ISBN
2827238036155

BESKRIVELSE

I dag er Ringve Norges spesialmuseum for musikk og musikkinstrumenter. I 1948 kunne man lese i Aftenposten at «to museer er under innredning på Ringve ved Trondheim. Tordenskiolds-museum, og musikksamling med landets mest charmerende museumsdirektør». Den sjarmerende museumsdirektøren var Victoria Bachke, som etter gemalen Christians død kunne åpne begge museene i henholdsvis 1950 og 1952 - til stor oppmerksomhet, både nasjonalt og internasjonalt. De besøkende skulle gis en omvisning som var en forestilling, og den kunne gjerne vare i fem kvarter. Alle ble invitert til å sitte i møblene og prøve instrumentene - det var deres hjem publikum ble invitert inn i! Da Jan Voigt etterfulgte Victoria i 1963, fikk museet en leder som forsto behovet for registrering av samlingene, faglig styrking og nye utvidelser. Den internasjonale bevisstheten om bevaring og konservering av musikkinstrumenter fikk sitt gjennomslag på Ringve i 1980-årene.

Vi skal bevare og fornye, være tradisjonsbærere og se inn i framtiden. Kjøp 'Historien om Ringve museum' av Peter Andreas Kjeldsberg fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet | 9788283050431 Samlingene på Ringve Musikkmuseum omfatter musikkinstrumenter og gjenstander av musikkhistorisk interesse, musikalier og originalmanuskript.

Da Christian døde i 1946 testamenterte han Ringve til staten Norge med det formål at det skulle etableres to museum på eiendommen: Et Tordenskioldmuseum og et musikkmuseum. Arbeidet med museene ble Victorias oppgave. Denne butikken bygges på Eier du denne butikken? Logg inn her Ringve Museum, Trondheim: Se 203 anmeldelser, artikler og 155 billeder fra Ringve Museum, nr.1 på Tripadvisor af 92 seværdigheder i Trondheim. Ringve Museum: Utrolig fint! - Se 203 reiseanmeldelser, 155 objektive bilder og gode tilbud på Trondheim, Norge på Tripadvisor. Historien om Ringve museum (Innbundet) av forfatter Peter Andreas Kjeldsberg.

RELATERTE BØKER