Livskraft

Livskraft - Jorunn Johansen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jorunn Johansen
DIMENSJON
7,36 MB
FILNAVN
Livskraft.pdf
ISBN
5556194144585

BESKRIVELSE

Lillelill er overbevist om at Olav en dag kommer til å bli hennes, men så dukker en annen vakker kvinne opp.Maja har blitt med Angus Sørensen til Trollkjella, men han blir besatt av åndene der og kaster henne i vannet.Hun kavet seg opp til overflaten, gispet og så mot land. Der sto herr Sørensen og stirret på henne med oppsperrede øyne, før han sprang innover i skogen. Hun tok et par svømmetak og kjente nok en gang noe gripe rundt benet hennes og holde henne fast. Om hun ikke handlet raskt nå, ble hun trukket under vann igjen, og denne gangen kom hun til å dø.

For info som ikke er relatert til kryssord, så kan du slå opp livskraft i ordboka. En organismes livskraft (eller på videnskabeligt sprog: vitalitet) bestemmes af, hvor godt det lykkes den at tilpasse sig sine omgivelser, eller hvor godt den kan udnytte dem. På den måde drejer livskraft sig om evnen til at klare sig og overleve under de eksisterende miljøvilkår.

Fant 662 setninger matching frasen livskraft.Funnet i 5 ms.Oversettelse minner er skapt av mennesker, men justert av en datamaskin, som kan forårsake feil. De kommer fra mange kilder og er ikke kontrollert.

RELATERTE BØKER